Over mij

Mijn naam is Marije Krajenbrink, ik ben 34 jaar oud, en vanaf januari 2015 Voeding / Gewichtsconsulent. 
Na jaren van ongezond eten en niet sporten ging ongeveer 8 jaar geleden de knop om. Ik voelde mij niet fit, was vaak moe en langzaam maar zeker nam mijn gewicht toe. Door mij te verdiepen in gezonde goede voeding heb ik stap voor stap mijn eetpatroon aangepast. Ik heb mij hierin niet laten verleiden tot allerlei poeders en pillen wie vaak van alles beloven, maar niets waarmaken. Als dit zou helpen zou ten slotte niemand nog overgewicht hebben. Ook ben ik wat actiever gaan bewegen, ben begonnen met hardlopen en heb steeds vaker de fiets gepakt. Hierdoor ben ik ruim 10 kg afgevallen en al jaren stabiel qua gewicht. Ook voel ik mij veel fitter en energieker.


Omdat ik niet meer terug wilde vallen in oude gewoontes en ik alles wat met voeding en beweging te maken heeft interressant vind, heb ik een aantal jaren geleden de opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd. Ik heb mij verdiept in verschillende soorten voeding en wat dit doet met ons lichaam. Deze opleiding heb ik eind 2014 met succes afgerond en vanaf januari 2015 ben ik met mijn praktijk; GewichtsbeheersingNU aan huis gestart.
Hiermee begeleid ik mensen die niet teverden zijn over hun gewicht, stap voor stap naar een gezonder eetpatroon en blijvende gedragsverandering, met als doel o.a. een gezond gewicht, meer energie en meer zelfvertrouwen!