Slank en fit

Wil je afvallen en een betere conditie opbouwen? Wil je veel kennis over voeding en gedragsverandering op doen én lekker bewegen in de buitenlucht? Hou jij van de gezelligheid, motivatie en steun in een groep? Dan is het slank en fit programma wat voor jou!


Slank en fit programma, groepscursus

Tijdens dit 12 weekse compleetplan gaan we samen op weg naar een gezondere leefstijl door middel van voedingsadvies, gedragsverandering en powerwalking, met als doel afvallen, conditie opbouwen/verbeteren en spieren versterken. 

Deze cursus is in groepsverband.
Dit heeft veel voordelen, want samen sta je niet alleen.
We beginnen altijd met een gezamelijke weegmoment, dit werkt heel motiverend en is 12 weken lang jou stok achter de deur!
De cursus is interactief, er is veel ruimte voor inbreng en vragen van de deelnemers. Stimuleer elkaar, leer van elkaar en steun elkaar.
Wel houden we de groepen klein, want persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. 

Samen gaan we er 12 weken tegenaan!


Voedingsadvies / gedragsverandering

Als gewichtsconsulent verzorg ik 12 keer de voedings/gedragsverandering cursus, deze duurt ongeveer 30 - 45 minuten per keer. 
Iedere week bespreken we verschillende onderwerpen zoals etiketten lezen, suikers, koolhydraten, hoe ga je om met feestjes, wat zijn gezonde tussendoortjes e.d.
Ook gaan we iedere week aan de gang met gedragsverandering, want als je niks blijvends wil veranderen in je eetpatroon veranderd er ook niks en is het resultaat niet blijvend. Je maakt je eigen keuzes en gaat aan de gang met het bedenken van je eigen oplossingen. Zo krijg je grip op je eetgedrag en leren we van elkaar.
Je krijgt een map met infomatie mee, en iedere week gaan we die map verder vullen, zodat je er altijd in terug kunt lezen.  

Ook maak ik voor iedereen een eenmalig 'op maat gemaakt' voedingsschema met een uitgebreide variatielijst en snelle, lekkere recepten.
Alle producten zijn bij normale supermarkten te koop en je gezin kan gewoon mee eten! Geen hypes, poeders en pillen, maar gewoon eten op basis van de schijf van vijf met o.a. brood en aardappelen. Zo kun je gemiddeld 1 kg per week afvallen op een gezonde manier, met een blijvend resultaat.

Voor het maken van een voedingsschema 'op maat' en omdat ik het voor goede begeleiding belangrijk vind om iedereen ook even persoonlijk te leren kennen kom je voorafgaand aan het 12 weekse programma langs voor een kort intakegesprek. Dit kan zowel overdag als 's avonds in mijn praktijkruimte in Heelweg.  

Doordat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland is vergoeding van je zorgverzekering vaak mogelijk.

Marije Krajenbrink, GewichtsbeheersingNU


Powerwalking

“Power Walking is het nieuwe joggen. Het is helemaal hip.”
Wil je lachend en met plezier afslanken, meer energie krijgen en fitter worden?
Wil je een stap zetten naar een gezonder leven?
Dan is dit precies wat jij zoekt! 
Meer power, dat is wat wij willen!

Je werkt aan je gezondheid en hebt hier plezier in. Hierdoor zijn de trainingen makkelijk vol te houden.
Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wel Power Walken. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn een betere gezondheid, afvallen, een betere conditie krijgen, beter in balans zijn, een gezonder en sterker hart, meer energie of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

Voorafgaand aan het voedingsgedeelte gaan we lekker in de buitenlucht een uur powerwalken, en bij terugkomst staat de koffie en thee klaar!

Cristel Waenink, RUN2RUN

Kijken wat Run2Run nog meer voor je kan doen? Klik dan hier


Wat krijg je?

- 12 x 1 uur powerwalking
- 12 x voedingscursus
- Uitgebreide info map
- Op maat gemaakt voedingsschema
- Individuele intake 
- Inclusief koffie / thee


Wanneer?

Op dinsdagavond om 19 uur tot uiterlijk 21 uur.
We starten op dinsdag 10 september en de 12e en laatste keer is op dinsdag 26 november. 

Waar?

De Eendracht
Doetinchemseweg 5
7051 AA Varsseveld

Kosten?

€ 269,- 
Vergoeding zorgverzekeraar vaak mogelijk! 
Weten of jij vergoeding krijgt, kijk dan op vergoedingen