Recensies Eet & Weet

Wat vinden deelnemers van 'Eet & Weet' ?


Man, 52 jaar
Mooi compleet programma, goede combi tussen bewustwording / voeding / beweging.
Goed advies, prima methode om af te vallen. Ik zou het zeker aanbevelen, want ik ben ruim 15 kg afgevallen tijdens de 12 weekse, en daarna nog ruim 20 kg door verdere begeleiding/nazorg.
Prijs - kwaliteitverhouding: Zeer goed. Ga zo door!


Elise, 48 jaar
Geweldig, heel informatief, ik heb veel geleerd.
In een groep, maar toch persoonlijk! Motiverend, enthousiasmerend, maar zeker niet dwingend: eigen verantwoordelijkheid.
Ik eet nu heel bewust. Denk bij alles na voordat ik het in m'n mond stop, dat is totaal nieuw voor mij. 8 kg afgevallen, heel trots!


Vrouw, 39 jaar 
Ik heb de begeleiding van Eet & Weet als heel enthousiast en kundig ervaren. Juist niet de focus op het afvallen van kilo's, maar gezond en anders eten.... dan komt het afvallen vanzelf. Veel aandacht voor gedrag, gewoontes en 'voeden' i.p.v. 'vullen', top!


Vrouw, 41 jaar
10 jaar geleden was het mij ook gelukt, 15 kg afvallen. Toen voelde ik me gezond en vitaal. Destijds voorgoed afscheid genomen van mijn oude gewicht en bepaald dat ik nooit meer de kilo’s er aan zou laten komen. En toch kwamen de kilootjes er in de loop van de jaren toch weer bij, één voor één. En elke keer weer dacht ik dat ik ze wel weer kwijt zou raken, want immers dat was toen ook gelukt. Ik probeerde af te vallen. Echter de dagelijkse situatie was anders. Ik had in de avonden geen energie meer, bleef op de bank zitten en ging juist meer eten in plaats van minder. Ik was me ervan bewust dat ik het anders aan moest pakken, maar wist alleen nog niet goed hoe. Ik kreeg de goede gewoontes niet te pakken.
Tot dat ik de advertentie van 'Eet & Weet' zag. Dit was voor mij de ideale combinatie; aandacht voor beweging en voeding! Twee vliegen in één klap. Ik had zelf nooit in 12 weken tijd zoveel resultaat kunnen boeken. Door de vakkundige en enthousiaste begeleiding van Marije en Cristel was het weer makkelijk om in beweging te komen en de juiste keuzes te kunnen maken. Het was extra motiverend omdat we met een gezellige groep met hetzelfde doel bezig zijn. Ik had weer een weg gevonden om fit te worden en te blijven!


Vrouw, 45 jaar
Ik vond het een zeer leerzame cursus, veel over eten geleerd! Bovendien een 'basismenu' waar ik mij goed bij voel. 
Ik weet nu beter wat gezond is, voorheen lette ik alleen op het aantal calorieën in voeding, en niet of het gezond is of niet.
Prijs-kwaliteit verhouding is prima, ik ben gezonder gaan eten, meer verse producten!


Angela, 54 jaar
Voor mij werkt Eet & Weet perfect, het is een totaal pakket dat goed aansluit bij mijn behoeften. 
Ik heb genoten van de wekelijkse uitleg, de infomap werkt goed, iedere week een nieuw onderdeel erbij. 
De groep is goed, je merkt dat iedereen zo zijn eigen struggels heeft, wat fijn is om te delen. De uitleg was duidelijk!
Veel nieuwe inzichtenover mijn eetpatroon


Jolanda, 56 jaar
Het programma Eet & Weet maakt je bewust van je eetpatroon en producten. Het is laagdrempelig en gezellig.
In combinatie met powerwalken een eye opener, nooit gedacht dat ik kon sporten met mijn longprobleem, het kan!
Ga zo door!


Vera, 65 jaar
Met de jaren komen er kilo's bij die er niet meer afgaan. Tot de maat vol is, letterlijk en figuurlijk. Met het Eet & weet plan zit ik nu onder m'n streefgewicht. Mijn kleren passen weer en ik ben een blijer mens geworden.


Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over het Eet & Weet plan?
Klik dan Eet & Weet individueel of Eet & Weet groepscursus of neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Mooi compleet programma, goede combi tussen bewustwording / voeding / beweging.
Goed advies, prima methode om af te vallen!

- Man, 52 jaar -

GewichtsbeheersingNU

  • Voedings- en Gewichtsconsulent
  • Gezond afvallen
  • Lekker blijven eten
  • Meer energie
  • Persoonlijk advies 'op maat'
  • Blijvend resultaat door gedragsverandering
  • Grip op je eetpatroon
  • Individueel of in groep
  • Geen hypes, shakes of supplementen
  • Gratis kennismaking